Renault Megane 1.5 dci.

Објавен на Feb 15, 2018 - Прегледи: 350 -

7,500€

  • Renault Megane 1.5 dci.
  • Renault Megane 1.5 dci.
  • Renault Megane 1.5 dci.
  • Renault Megane 1.5 dci.
  • Renault Megane 1.5 dci.
  • Renault Megane 1.5 dci.
Renault Megane 1.5 dci. Renault Megane 1.5 dci. Renault Megane 1.5 dci. Renault Megane 1.5 dci. Renault Megane 1.5 dci. Renault Megane 1.5 dci.

Се продава Renault Megane Coupe 1.5dci.

Купен во Renault Македонија, прв сопственик.

Од опрема поседува:

Зимски и нови летни hankook гуми.
Автоматски двозонски клима уред
Радио CD MP3 4 X 15 W со команди на управувачот (Bluetooth)
Централно заклучување со RENAULT CARD
Електрични ретровизори во боја на каросерија
Електрика на стакла
Кожен волан и менувач со висинско и длабинско подесување
Сензори за дожд
Сензор за паркирање
Возачко седиште подесиво по височина
Совозачко седиште подесиво по висина
Деллива задна клупа со наслони за глава
Средишен наслон за раце
Сензор за дожд
Светла за магла
ABS, ESP, CRUZ CONTROL.
Клима фолии на сите стакла со атест.

Контакт
Maintenance Mode