CITROEN JUMPY 1.6 HDI "11 FULL EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Sep 07, 2017 - Прегледи: 24 -

1€

  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI
CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI CITROEN JUMPY 1.6 HDI

НАЈНОВОО!!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30%УЧЕСТВО НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА
ЖИРАНТИ И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ
CITROEN JUMPY 1.6 HDI
- Зафатнина на мотор 1560 см3
- сила на мотор 66 KW
- КЛИМА
- СЕРВИСНА КНИШКА ОРИГИНАЛ СО СИТЕ СЕРВИСИ
- поминати 105443 КМ
- БОРД КОМЈУТЕР
- AIRBAG предни
- Мануален менувач 5 БРЗИНИ
- 3 седишта
- ДОЗВОЛЕНА НОСИВОСТ 925 KG
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
- Должина 2.25 м
- Ширина .30 м
- Висина 1.30 м
- Фабричко радио со CD
- команди на волан
- подесување на висина на волан
- Централно заклучување со далечинско
X2 клуча
- КУКА со Атест
- 4 солидни гуми

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕНЕ НА АВТОПЛАЦОТ ВО СЕЛО КАДРИФАКОВО ( НА МАГИСТРАЛНИО ПАТ ШТИП - ВЕЛЕС)
ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ИМАМЕ ПОВИШЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ НА НАШИОТ WEB SAJT ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode