IVECO Daily 40C18 3.0

Објавен на Sep 06, 2017 - Прегледи: 73 -

1€

  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
  • IVECO Daily 40C18 3.0
IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0 IVECO Daily 40C18 3.0

НАЈНОВООО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ
СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ БЕЗ КАМАТА,
БЕЗ ЖИРАНТИ МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
IVECO Dialy 3.0
EURO4
- КЛИМА
- Зафатнина 2998 см3
- Сила на мотор 130 KW
- Дозволена носивост 1605 KG
Димензии на товарен дел
- Должина 4.51 м
- Ширина 1.73 м
- Висина 2.05 м
- ТАПАЦИРАН ТОВАРЕН ДЕЛ
се гледа на сликите
- Радио со CD
- блутут
- ABS
- AIRBAG предни
- Борд комјутер
- 6 солидни гуми
- централно заклучување со далечинско x2 клуча
- електрика на прозори
- електрика на ретровизори
- мануален менувач
- КУКА со Атест

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077
ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ НА НАШИОТ АВВТОПЛАЦ ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО
ИЛИ НА НАШИОТ WEB SAJT ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode