IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Sep 01, 2017 - Прегледи: 217 -

1€

  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
  • IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO
IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO IVECO DAILY 3.0 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO

НАЈНОВООО!!!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ
БЕЗ ЖИРАНТИ МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ

-Година на производство 2008 година
300 500 KM РЕАЛНИ
-Сила на мотор 130 KW
-Зафатнина 2998 cm3
-Носивост 3000 kg
-полуавтоматски менувач
-Димензии на товарен дел
-Должина 5,10 М
-Ширина 2,10 М
-Висина 2,05 М
-Централно заклучување со далечинско
-Ел.прозори
-Ел.ретровизори
-Ел.подесување на седишта
-AIRBAG
-фабричко радио со CD
-Внатрешна врата во товарен дел
-Прекрасна изолација со Фриго Систем
-6 солидни гуми

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ
ИГОР 070 722 077

MOЖНОСТ ЗА КРЕДИТ ПРЕКУ HALLK BANKA, PROKREDIT BANKA SPARCASSE I МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ SO S-LIZING

ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ИМАМЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА .ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕНЕ НА НАШИОТ АВТО ПЛАЦ KOJ СЕ НАОЃА НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС КАЈ СЕЛО КАДРИФАКОВО ИЛИ НА WEB SAJTOT AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode