OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011

Објавен на Aug 27, 2017 - Прегледи: 183 -

1€

  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
  • OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011
OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011 OPEL MOVANO 2.3 DCI-2011

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 18 МЕСЕЦИ.
2011 ГОД
107 kW
2299 см/3
НОСИВОСТ 1320 КГ
200 000км РЕАЛНИ
КЛИМА што работи перфектно
седишта 3
4 солидни гуми
димензии на товарнот простор
должина 3.60
ширина 1.76
висина 1.83
ПАРКИНГ СЕНЗОРИ
електрика на прозори
електрично подесување на ретровизори
екстра сочувана внатрешност
Возилото е донесено од Холандија со возење
супер возило со уште подобра цена
На возилото е направено генерален сервис , и е регистрирано до Октомври 2017.
ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Лице за контакт ИГОР 070 722 077
Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на
WWW.AUTONIKO.COM
Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA, UNIBANKA, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Контакт
Maintenance Mode