PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013

Објавен на Aug 27, 2017 - Прегледи: 149 -

1€

  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013
PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013 PEUGEOT PARTNER 1.6 HI-2013

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 18 МЕСЕЦИ. 2013 ГОД 56 kW 1560 см/3 НОСИВОСТ 500 КГ 205 649 км РЕАЛНИ КЛИМА што работи перфектно седишта 3 4 солидни гуми димензии на товарнот простор должина 1.63 ширина 1.57 висина 1.20 ПАРКИНГ СЕНЗОРИ електрика на прозори електрично подесување на ретровизори екстра сочувана внатрешност Возилото е донесено од Холандија со возење супер возило со уште подобра цена На возилото е направено генерален сервис , и е регистрирано до Октомври 2017. ЦЕНА ПО ДОГОВОР Лице за контакт ИГОР 070 722 077 Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на ****.AUTONIKO.COM Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA, UNIBANKA, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Контакт

Слични огласи

Maintenance Mode