OPEL VIVARO

Објавен на Aug 21, 2017 - Прегледи: 48 -

1€

  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
  • OPEL VIVARO
OPEL VIVARO OPEL VIVARO OPEL VIVARO OPEL VIVARO OPEL VIVARO OPEL VIVARO OPEL VIVARO OPEL VIVARO

НАЈНОВО!!!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ
СО 30% УЧЕСТВО НА 12 ЕДНАКВИ МЕСЕЧНИ РАТИ
БЕЗ ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
НОВ ВНОС
УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА
ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
ЕУРО4
- ПРОИЗВЕДЕНО 2007 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 1995 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 84KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- КЛИМА
- AIRBAG
- ABS
- БОРД КОМЈУТЕР
- 3 СЕДИШТА
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
должина 2420мм
висина 1430мм
ширина 1640мм
- ПОДЕСУВАЊЕ НА ВИСИНА НА ВОЛАН
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО
- КУКА СО А тест
- 4 СОЛИДНИ ГУМИ
КОМПЛЕТ ДОКУМЕНТАЦИЈА И ПЛАТЕНО СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077

Контакт
Maintenance Mode