PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA

Објавен на Aug 03, 2017 - Прегледи: 176 -

1€

  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
  • PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA
PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA PEUGEOT PARTNER 1.6 HDI -2009 EXTRA

НАЈНОВООО!!!! ВО АВТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТЕВЕН ЛИЗИНГ СО 30%УЧЕСТВО НА 18 РАТИ
БЕЗ ЖИРАНТИ И ДРУГИ СКРИЕНИ,МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ

-2009 година
- 1560см/3 HDI
- 55 кW
- ИЗМИНЗТО 133 556км
- КЛИМА
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- Еелектрика на прозори
- електрика на ретровизори
- подесување на висина на волан
- КУКА со Атест
- Борд комјутер
- места за седење 2
- носивост 450 кг
-ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ со ДАЛЕЧИНСКО
-4 солидни гуми
- ABS
- AIRBAG ПРЕДНИ
СУПЕР ЕКОНИМИЧНО
-ВОЗИЛО ИДЕАЛНО ЗА МАРКЕТИНГ АГЕНТИ
-Возилото е увезено од Холандија
донесено со возење
- РАМНО НА НА НОВО КАКО ОД САЛОН
платени се сите давачки
до регистрација
ЦЕНА ПО ДОГОВОР
лице за контакт Игор 070 722 077

Даваме возила на кредит преку HALL BANK и PROKREDIT BANKA, лизинг преку SPARCASE
Можност за плаќање со С-лизинг
За повеќе информации повелете посетете не на автоплацот во с. Кадрифаково близу Штип, Во секое време имаме на лагер повеке од 100 товарни и патнички возила

Контакт
Maintenance Mode