OPEL VIVARO 2.0 CDTI

Објавен на Jul 21, 2017 - Прегледи: 80 -

1€

  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
  • OPEL VIVARO 2.0 CDTI
OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI OPEL VIVARO 2.0 CDTI

НАЈНОВООО ВО АУТОНИКО!!!!!!!!!!!1
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 12 ЕДНАКВИ МЕСЕЧНИ РАТИ,БЕЗ ЖИРАНТИ,
БЕЗ МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
НОВ ВНОС
УВЕЗЕНО ОД ХОЛАДИЈА
ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЕУРО4
- СИЛА НА МОТОР 84 KW
- ЗАФАТНИНА 1995 СМ3
- КЛИМА
- 3 СЕДИШТА
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИКА НА СТАКЛА
- ПОДЕСУВАЊЕ ВИСИНА НА ВОЛАН
- AIRBAG,
- ABS
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 2.40 М
- ШИРИНА 1.38 М
- ВИСИНА 1.33
- 4 СОЛИДНИ ГУМИ
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО
КОМПЛЕТ ДОКУМЕНТАЦИЈА
ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077

Контакт
Maintenance Mode