FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI

Објавен на Jul 21, 2017 - Прегледи: 188 -

1€

  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
  • FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI
FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI FORD TRANSIT CONNECT 1.8 CDTI

НАЈНОВООО ВО АУТОНИКО!!!!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ,БЕЗ ЖИРАНТИ И ДРУГИ СКРИЕНИИ,МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ
-НОВО УВОЗ ОД ХОЛАНДИЈА
- СИЛА НА МОТОР 66KW
- ЗАФАТНИНА 1753 СМ3
- ПРОИЗВЕДЕНО 2010 ГОДИНА
- КЛИМА
- РАДИО СО CD
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
- БОРД КОМЈУТЕР
- AIRBAG
- ABS
- 4 СОЛИДНИ ГУМИ
- 2 СЕДИШТА
- ДИМЕНЗИИ Н АТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 162 СМ
- ШИРИНА 125 СМ
- ВИСИНА 115 СМ
ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАЦВЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077

Контакт
Maintenance Mode