IVECO 50C15 DUPLAK

Објавен на May 18, 2017 - Прегледи: 328 -

1€

  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
  • IVECO 50C15 DUPLAK
IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK IVECO 50C15 DUPLAK

Произведено 2007 година
107 kw
2998 cm/3
носивост 2150 кг
Димензии на товарен дел(сандак)
Должина 4,20 м
Ширина 2,19 м
Висина 2.25 м
центално заклучување
електрично подесување на ретровизори
електрично подесување на прозори
6 солидни гуми
Возилото е во одлична состојба,
каросериски и внатрешно, увезено е од Холандија со возење

ЦЕНА ПО ДОГОВОР

Во секое време имаме на лагер повеке од 100 товарни и патнички возила.

Даваме возила на кредит преку HALL BANK и PROKREDIT BANKA, лизинг преку SPARCASE
Можност за плаќање со С-лизинг
За повеќе информации повелете посетете не на автоплацот во с. Кадрифаково близу Штип,
на сајтот на Авто Нико ****.AUTONIKO.MK
или Јавете се на одговорното лице за продажба Игор 070 722 077

Контакт
Maintenance Mode